Stylist Marianne blikt terug: make-over in Oostzaan

Wat stylist Marianne direct opviel in Oostzaan was dat alles aansloot bij de woonsmaak van Oriana. Er waren weinig elementen van René te bekennen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. De vloer mocht blijven! De witte muren niet. Die kregen een grijs sausje. Waarom? Dat legt Marianne je uit in de video. Net als de reden waarom de indeling werd omgegooid.

Dit zijn de producten die Marianne heeft gebruikt in Oostzaan.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie