Stylist Marianne blikt terug: make-over in Heiloo

Er was één element in het mooie jaren ’30 huis van Shanne en René dat direct bij Marianne in het oog sprong: de gedateerde vloer. Ook was het een ratjetoe aan meubels, kleuren en accessoires die met elkaar in conflict waren. Er was werk aan de winkel. Hoe Marianne te werk is gegaan, waarom ze de tegelvloer heeft vervangen voor een PVC vloer en waarom de indeling grotendeels hetzelfde is gebleven, legt ze je uit in de video. 

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 3.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie