Stylist Marianne blikt terug: make-over in de Meern

In aflevering 2 van ‘Weer verliefd op je huis’ kreeg het huis van Muserref en Battal in de Meern een mooie make-over. De ruime woonkamer, dat met de witte muren en whitewash vloer meer iets weg had van een kille showroom, werd omgetoverd tot een mix van klassiek en industrieel voor Muserref en modern en kleurrijk voor Battal. Nieuwsgierig waarom Marianne koos voor verschillende kleurvlakken? Of waarom er is gekozen voor een grote hoekzetel en lange tafel? Bekijk de video waarin Marianne haar keuzes toelicht.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een  frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: Wooninspiratie