Stylist Marianne blikt terug: make-over in Den Bosch

Het huis van Terry en Alex was tot in extremen symmetrisch. De aandacht lag dus voor Stylist Marianne bij het creëren van een warm interieur in een grote woonkamer. Met het juiste kleurenpalet en een persoonlijke touch gaf ze de woonkamer weer een gezicht, precies wat het koppel wilde. De kleine hoekjes in de woonkamer kregen een verrassende invulling. Zo werd de smalle nis een mini-cinema. In de video vertelt Marianne meer over haar keuzes.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie