Stylist Leonie blikt terug: tuinmake-over in Haarlem

In aflevering 4 van ‘vtwonen zelf aan de slag’ kreeg de tuin van Linda en Michael een make-over. Het koppel legde zelf de basis van kindvriendelijke tuin, waarna Stylist Leonie Mooren de puntjes op de i heeft gezet. Nieuwsgierig hoe Leonie binnen en buiten samen heeft laten smelten? En hoe ze het schuurtje, dat eerst in de weg leek te staan, toch heeft omarmd? Bekijk de video waarin Leonie haar keuzes toelicht.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: Wooninspiratie