Stylist Leonie blikt terug: make-over in Spijkenisse

In de nieuwste aflevering van vtwonen zelf aan de slag toverde stylist Leonie Mooren het gedateerde en ongezellige huis van Sylvia en Jean-Paul om tot een rustige thuisbasis. In een warm jasje! Wil je weten waarom Leonie voor een ronde eettafel koos en ben je benieuwd welke tip ze nog meer heeft? Bekijk snel de video.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie