Stylist Leonie blikt terug: make-over in Hilversum

Stylist Leonie was erg gecharmeerd van het huis van Kylie en Jelmer. Alleen in de woonkamer was het nog een mengelmoes van spulletjes die Kylie had verzameld. En dat terwijl Jelmer juist van grote gebaren houdt. Gelukkig kon Leonie de twee wel samenbrengen. In de video geeft ze je ook een tip over de juiste verdeling tussen vloer, muur en plafond.

Dit zijn de producten die Leonie gebruikt heeft in Hilversum.

Het concept

In vtwonen ‘Zelf aan de slag’ helpt Viktor Brand, samen met vtwonen doe-het-zelf stylisten Kim van Rossenberg, Femke Pastijn, Leonie Mooren en Anke Helmich, stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. De stylist komt met een doe-het-zelf plan en de bewoners steken de handen uit de mouwen door zelf te verven, vloeren leggen en behangen. De basis van hun nieuwe interieur komt dus echt van eigen hand. De stylist zet de laatste puntjes op de i door meubels en accessoires aan de ruimte toe te voegen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie