Stylist Leonie blikt terug: make-over in Apeldoorn

Het huis van Maarten en Jessica was al helemaal in orde, de tuin daarentegen liet nog wat te wensen over en had meer weg van een modderpoel. Onbegonnen werk zou je denken, maar niet voor stylist Leonie Mooren. In de video legt ze je uit hoe ze de strakke en functionele wensen van Maarten samen heeft gebracht met Jessica’s voorkeur voor speelsheid en organische vormen. Ontdek ook welke rol de appelboom heeft gespeeld in het hele plan en wat de ruimteverdelers zijn in deze tuin. Dat, en meer tuintips zie je in de video.

Dit zijn de producten die Leonie heeft gebruikt in Apeldoorn.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: Wooninspiratie