Stylist Leonie blikt terug: make-over in Amersfoort

In aflevering 8 van vtwonen zelf aan de slag was het weer de beurt aan stylist Leonie Mooren. Zij mocht aan de slag in het huis van Julia en Dirk. Wil je weten waarom Leonie deze bijzondere kast in het midden van de kamer plaatste Of ben je benieuwd waarom ze voor een ovale tafel koos? Bekijk dan nu de video waarin Leonie haar keuzes toelicht.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie