Stylist Frans Uyterlinde blikt terug: make-over in Alkmaar

Arno en Mariska wonen al 25 jaar in een voormalig dijkhuisje in Alkmaar. Ze hebben door de jaren heen al heel wat verbouwd, waaronder een mooie vierkante serre aan laten bouwen. Dolblij zijn ze met de extra ruimte, maar hierdoor dient de woonkamer nu als een soort landingsbaan en is daarmee eigenlijk een nutteloze ruimte geworden. Ook verschilt het stel erg van smaak, want Arno ziet graag kleur in zijn interieur en Mariska is helemaal dol op kringloopvondsten. Hoe stylist Frans de ruimtes met elkaar verbindt legt hij uit in de video. En hij geeft je een extra tip!

Dit zijn de producten die Frans heeft gebruikt in Alkmaar.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie