Stylist Frans blikt terug: make-over in Ter Aar

In aflevering 5 van ‘Weer verliefd op je huis’ was het weer de beurt aan stylist Frans. Hij toverde het onrustige en volgebouwde huis van Silvia, Ruud en hun twee dochters om tot een zacht en harmonieus huis. Van een chaotische verzameling aan spullen en stijlen tot een interieur met veel ruimte en licht. Wil je weten hoe Frans er in geslaagd is de lengte van het huis te benadrukken en ben je benieuwd hoe hij de perfecte balans tussen zacht en ‘stevigheid’ vond in dit huis? Bekijk dan snel de video waarin Frans zijn keuzes toelicht.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie