Stylist Frans blikt terug: make-over in Noordwijk

In het huis van Joey en Katiche trof stylist Frans Uyterlinde alleen maar grove meubels aan. Er ontbrak zachtheid in het Noordwijkse huis. Daarom zetten accessoires en warme, zachte kleuren vanaf nu de sfeertoon in het interieur. Zonder al te veel gezelligheid te creëren, want Katiche houdt van strak en clean. Hoe Frans de woonstijlen van Joey en Katiche precies samen heeft gebracht, waarom hij bij binnenkomst schrok en waarom zelfs het plafond geschilderd werd, vertelt hij in deze video.

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 8.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie