Stylist Frans blikt terug: make-over in Monickendam

Stylist Frans trof bij Werner en Miriam in Monnickendam een onrustig interieur aan; allesbehalve eenheid! Om meer rust te creëren, koos hij voor ton sur ton waarbij vergrijsd mosgroen de hoofdrol in deze make-over kreeg. Samen met het wensenlijstje van de bewoners, een vakantiegevoel voor Miriam en een stoere vloer voor Werner, leverde dat een warm en sfeervol resultaat op. In de video licht Frans zijn keuzes toe voor het exotische paradijsje in Monnickendam.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie