Stylist Frans blikt terug: make-over in Den Haag

Wonen in een oude school, daar dromen wij van. Voor Doortje en Tom is het een droom die uitkwam. Het prachtpand in Den Haag spreekt tot de verbeelding. Een huis met een goede basis, enorm veel hoogte en tot in de puntjes afgewerkt. Maar het interieur contrasteerde nogal met de basis; krijtwitte muren tegenover een pikzwarte keuken. Frans slaagde erin het zwart wat zachter te maken en liet op verschillende manieren zwart terugkomen in het interieur. Ook richtte Frans de zithoek op de groei in. Wil je weten hoe dit uitpakte? Bekijk dan de video hieronder!  

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie