Stylist Frans blikt terug: make-over in Castricum

Het jaren 30 huis van Els en Marcel was heel charmant, maar ook erg vol. Van verschillende dessins en materialen door het hele huis tot een geblokte tegelvloer in de gang. Er miste samenhang en ruimtelijkheid. Een mooie uitdaging voor stylist Frans om in dit mannenhuis meer comfort en warmte aan te brengen. De houten vloer in de woonkamer werd zijn uitgangspunt en daar werd het plan om meer rust, ruimte en kleur aan te brengen op gebaseerd. Kijk je mee?

Dit zijn de producten die Frans heeft gebruikt in Castricum.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie