Stylist Fietje Bruijn blikt terug: make-over in Heemstede

Danielle en Hans waren op slag verliefd op hun jaren 60 bungalow, maar fijn thuiskomen in hun kille en onpersoonlijke interieur deden ze niet. De woning schreeuwde om meer sfeer, persoonlijkheid en warmte. Hoe styliste Fietje daar gehoor aan heeft gegeven, vertelt ze in de video. Ook benieuwd hoe je strakke lijnen in een grote, lange ruimte kan doorbreken? Fietje heeft de tip!

De producten die Fietje heeft gebruikt, vind je in dit artikel.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie