Stylist Fietje blikt terug: make-over in Rotterdam

In aflevering 2 van ‘Weer verliefd op je huis’, was het de beurt aan Fietje. Zij ging aan de slag in het rijtjeshuis van Alex en Chanou, die samen met hun twee dochtertjes in Rotterdam wonen. Fietje wist het kale, onpersoonlijke huis om te toveren tot een warm en gezellig gezinshuis, waar ze nog jaren met zijn viertjes van kunnen gaan genieten. Wil je weten hoe Fietje de twee culturen van het stel tot elkaar liet komen en ben je benieuwd welke tip ze nog meer voor je heeft? Bekijk de video waarin Fietje haar keuzes toelicht.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie