Stylist Fietje blikt terug: make-over in Hoogvliet

Het interieur van Alica en Shabaka was niets meer dan zwart-wit met een glimmende vloer. De verduisterende gordijnen droegen ook niet bij aan een fijne sfeer en maakte het interieur erg donker. Kleur en licht waren de benodigde ingrediënten om de onpersoonlijke en donkere sfeer om te toveren tot een gezellig, warm familiehuis. In de video geeft Fietje je een tip om de vormen van je huis optimaal in te richten en te benutten.

Dit zijn de producten die Fietje heeft gebruikt in Hoogvliet.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie