Stylist Fietje blikt terug: make-over in Eemdijk

Eén ding is wel duidelijk: het huis van Jackoline en Benjamin kan wel wat kleur gebruiken. Het zwart-witte interieur is hard in combinatie met de mat stenen vloer. Maar voor Benjamin kan een interieur niet zwart-wit genoeg zijn. Fietje kiest daarom voor onopvallende, maar toch sfeervolle en rustige kleuren en brengt veel groen aan in de vorm van onderhoudsvriendelijke planten. Met oude elementen in een modern jasje creëert ze een vintage look. Wil je weten hoe? Bekijk de video hieronder!

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie