Stylist Femke blikt terug: make-over in Alkmaar

Als je bij Loek en Loekie binnenkwam in de woonkamer, stapte je eigenlijk binnen in een balzaal. Een ongezellige ruimte waar alle meubels tegen de muur stonden geplakt. De ruimte miste sfeer en warmte. En juist sfeer en warmte heeft vtwonen styliste Femke met slimme oplossingen terug weten te brengen in het interieur. In de video vertelt ze je ook hoe je met verschillende elementen een wandmeubel maakt en krijg je een tip hoe je een grote woonkamer toch gezellig kan maken. Kijk je mee?

Dit zijn de producten die Femke gebruikt heeft in Alkmaar.

Het concept

In vtwonen ‘Zelf aan de slag’ helpt Viktor Brand, samen met vtwonen doe-het-zelf stylisten Kim van Rossenberg, Femke Pastijn, Leonie Mooren en Anke Helmich, stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. De stylist komt met een doe-het-zelf plan en de bewoners steken de handen uit de mouwen door zelf te verven, vloeren leggen en behangen. De basis van hun nieuwe interieur komt dus echt van eigen hand. De stylist zet de laatste puntjes op de i door meubels en accessoires aan de ruimte toe te voegen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: Wooninspiratie