Make-over: kleurrijk industrieel voor Dave en Kim

Het allegaartje bij Dave en Kim is omgetoverd tot een warm geheel tussen donkere kleuren, staal en kleurrijke accenten. Stylist Marianne koos voor de stijl colourful industrial en kreeg een staande ovatie in Utrecht. Wat waren ze blij met hun nieuwe interieur.

Hij houdt van een funky touch, zij van Scandinavisch

De Utrechtse stadswoning van Kim en Dave is een combinatie van een bedrijfsruimte en bovenwoning. Zelf gebruiken ze het huis in z’n geheel als woonruimte; koken en eten gebeurt beneden, wonen doen ze boven. Maar daar ligt direct ook het woondilemma, want hoe creëer je eenheid tussen twee verdiepingen? Gelukkig weet stylist Marianne Luning wel hoe ze boven en beneden tot één geheel kan maken. Beneden in de keuken hebben ze alles naar wens ingericht, maar op de eerste verdieping blijft het een ratjetoe aan spullen. Dave houdt van groot, stoer en vooral functioneel. Een interieur met een funky touch maakt hem blij. Kim durft met kleur te spelen en combineert dit graag met een Scandinavische, warme stijl. Hier krijgt Dave juist kriebels van. Eén ding is beiden wel duidelijk: er moet wat gebeuren. Na een heftige periode waarin Kim twee dierbaren heeft verloren, vond ze haar rust in yoga en meditatie. Na de komst van Marianne hoopt ze dat ook in het nieuwe interieur te vinden.

De make-over in 360°

360 tour vtwonen make-over aflevering 9 seizoen 9

Meer over deze make-over

Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder per ruimte voor je op een rij gezet. Deze gebruikte producten koop je bij ons in de vtwonen shop. Ook legt stylist Marianne je in deze video graag uit waarom ze bepaalde keuzes heeft gemaakt. En kijk nog eens binnen in het nieuwe interieur van Dave en Kim met de 360º tour.

Zithoek

Bij de tv

Bij de haard

Rechts van de haard

Na de stalen deuren

In het atelier

Hal

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom | 360 tour door 360Fabriek | Kleding HUMANOID | Sieraden Quebella

nog meer: Wooninspiratie