Make-over van de badkamer bij Elke en Michiel

Door het drukke gezinsleven met zoontjes Valentijn en Jurre, heeft moeder Elke behoefte aan een rustgevende badkamer. Samen met doe-het-zelf stylist Marie-Gon gaat partner Michiel aan de slag met een badkamermeubel. Als verrassing krijgt ook de slaapkamer een metamorfose. De werktekening van het badkamerrek vind je hier en de werktekening van de handdoekladder vind je hier. Bekijk ook de klusvideo waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je de handdoekladder maakt.rustgevende badkamerbadkamermeubelslaapkamer blauwschuifkast

Badkamer

Slaapkamer

Bekijk hier het eindresultaat:

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marie Gon Vos | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Wooninspiratie