Make-over: kleur en beton voor Olaf en Monique

Olaf en Monique herkenden hun huis niet meer terug. Dag grijs, hallo kleur. Dag tegelvloer, hallo betonvloer. Stylist Fietje koos voor een romantische basis met een industriële touch. Het gevolg? Jarenlang fris woonplezier in Purmerend. 

De make-over in 360°

360 tour: weer verliefd op je huis aflevering 6 seizoen 9

Meer over deze make-over

Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder per ruimte voor je op een rij gezet. Deze gebruikte producten koop je bij ons in de vtwonen shop. Ook legt stylist Fietje je in deze video graag uit waarom zij bepaalde keuzes heeft gemaakt.

Bij de zetel

Bij de tv

Bij en in de vitrinekast

  • Kleur op de muur ‘Magneet S 3020-B30G’: Histor
  • Vloerlamp: vtwonen.be
  • Vitrinekast – op maat gemaakt: Combitex
    geverfd in de kleur Twinkel: Histor

In de vensterbank

Bij de eettafel

Bij en in de keuken

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Fietje Bruijn | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Wooninspiratie