Make-over: een combinatie van bohemian en industrieel voor Cato-Margo en Casper

Het leek onmogelijk om de voorliefde van Cato-Margo voor paars, prints en heel veel kleur te combineren met de industriële woonwens van Casper. Maar stylist Frans Uyterlinde bedacht de perfecte mix: gedoseerd bohemien met een vleugje industrieel. De producten uit de make-over koop je bij ons in de vtwonen shop en in deze video legt stylist Frans uit hoe hij de make-over heeft aangepakt.

Zij houdt van paars, hij van zijn Harley Davidson

Casper en Cato-Margo wonen met hun samengestelde gezin van zeven in een jaren ’30 woning in Laren. Door de grootte van het gezin vinden ze het lastig om voor ieder gezinslid een fijne thuisplek te creëren. Ook is de harmonie in het interieur ver te zoeken door de verschillende meubels en kleuren. Een bij elkaar geraapt zooitje noemen ze het zelf ook wel. Cato-Margo ziet graag veel kleur, het liefst paars, en patronen in huis. Casper geeft de voorkeur aan stoere elementen en zijn Harley Davidson. Tel daarbij op dat ze het moeilijk vinden om afstand te doen van hun karakteristieke meubels en er is sprake van een woonprobleem. Kortom: stylist Frans Uyterlinde is meer dan welkom om een frisse wind door het interieur te laten waaien. Dat zou voor Cato-Margo, die sinds de constatering van beenmergkanker veel tijd thuis doorbrengt, een groot lichtpunt zijn.

Benieuwd? Kijk zeker eens binnen in het nieuwe interieur van Cato-Margo en Casper via deze 360º tour.

Bij de zetel

In het bureau

Bij het dressoir

Bij de eethoek

Bij de vitrinekast

Bij de deuren

In de hal

  • Trap ‘Cloudy Cement’: Upstairs
    met led-verlichting
  • Leuning geverfd in de kleur ‘Potlood S 6005-R50B’: Histor
  • Vloer: privébezit
    bewerkt met olie in kleur ‘Rutheless’: Parketservice Alkmaar
  • Kleur op de muur ‘Potlood S 6005-R50B’: Histor
  • Dienbladen: Combitex
  • Bord: Combitex

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Frans Uyterlinde | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Wooninspiratie