Make-over: strak en romantisch voor Gerrit en Hilde

Door de zware lasten die Gerrit en Hilde moesten dragen, hebben ze van hun huis nooit een thuis kunnen maken. Stylist Marianne combineerde de woonstijlen van de bewoners en maakten een fijn huis voor het hele gezin.

Hij houdt van hoogglans, zij van romantiek

Hilde en Gerrit leerden elkaar ruim 30 jaar geleden kennen. Ze waren elkaar jaren uit het oog verloren, totdat ze elkaar weer tegenkwamen. Nu wonen ze al 10 jaar samen in Dronten. Niet zonder slag of stoot, want lange tijd hebben ze dubbele, soms driedubbele lasten van hun vorige huizen gedragen. Hierdoor stond de inrichting van het nieuwe huis niet bovenaan de lijst. Daarom is het tijd voor een nieuw interieur en stylist Marianne Luning komt daarbij helpen. Op hun trouwdag verhuisden Hilde en Gerrit naar een nieuw vrijstaand huis met hun kinderen. Beide hebben ze twee kinderen uit een eerder huwelijk en ze kregen samen nog een zoon. Het grote gezin had een moeilijke start door de financiële crisis uit 2008, waardoor de inrichting van het nieuwe huis achter bleef. Ook hielp het verschil in woonsmaken niet mee. Gerrit vindt de romantische stijl van Hilde veel te roze. Hij houdt meer van moderne meubels en een strak interieur. Hilde vindt zijn stijl veel te strak en hoogglans vreselijk. Samen komen ze er niet uit, maar gelukkig weet stylist Marianne precies hoe ze het interieur kan omtoveren tot sfeervolle ruimte.

360 tour vtwonen make-over in Dronten aflevering 12 seizoen 9

Meer over deze make-over

Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder per ruimte voor je op een rij gezet. Deze gebruikte producten koop je bij ons in de vtwonen shop. Ook legt stylist Marianne je in deze video graag uit waarom zij bepaalde keuzes heeft gemaakt. En kijk nog eens binnen in het nieuwe interieur van Gerrit en Hilde met de 360º tour.

Bij de zithoek

 

Bij de spelletjestafel annex werkplek

Bij de vlinderstoel

Bij de plantentafel

Bij de eettafel

Keuken

Slaapkamer

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom | 360 tour door 360Fabriek | Kleding Marianne HUMANOID | Sieraden Marianne Quebella

nog meer: Wooninspiratie