Make-over: ruw en vrouwelijk voor Marco en Ivette

Marco en Ivette hadden de juiste indeling van hun huis al te pakken, maar hun woonstijlen naar wens samen laten smelten, wilde maar niet lukken. Stylist Wendy Verhaegh maakte een plan en hakte knopen door. 

Hij houdt van donker en leer, zij van bloemetjes

Ivette en Marco wonen al vijftien jaar in hun drive-in huis in Velserbroek. In al die jaren is er weinig veranderd in het interieur. Beiden vinden het namelijk lastig om keuzes te maken. Wel is de eerste stap gezet: een nieuwe keuken. Maar helaas is daarbij gebleven. Daardoor is het interieur nog wel een mix van beide stijlen, maar is het geen eenheid. Ook weten ze niet wat ze met hun tuinkamer moeten. Gelukkig komt stylist Wendy Verhaegh het stel verlossen van hun keuzestress. Een zwarte leren zetel op een roze bloemetjeskleed; het is het resultaat van geen keuzes kunnen maken. Een beetje van zijn stijl, want hij houdt van donkere kleuren met strakke, leren elementen. Maar ook een beetje van haar stijl, want Ivette wordt blij van landelijk, lichte kleuren en bloemetjes. Toch is dat niet de woonstijl die ze willen. Misschien is verhuizen wel een goed idee, dacht Ivette. Maar daarvoor is de buurt te fijn. Kortom: Ivette en Marco komen er samen niet uit en daarom is het tijd dat stylist Wendy Verhaegh knopen door komt hakken.

360 tour vtwonen make-over in Velserbroek aflevering 11 seizoen 9

Meer over deze make-over

Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder per ruimte voor je op een rij gezet. Deze gebruikte producten koop je bij ons in de vtwonen shop. Ook legt stylist Wendy je in deze video graag uit waarom ze bepaalde keuzes heeft gemaakt. En kijk nog eens binnen in het nieuwe interieur van Marco en Ivette met de 360º tour.

Bij de zetel

Bij de televisie

Bij de eettafel

In de keuken

Bij de wandkast

  • Kast – op maat gemaak: mdsign@hetnet.nl
    geverfd in de kleur ‘Definitie S5010-G30Y’: Histor
  • Lantaarn – glas: vtwonen.be
  • Schaal – zwart: vtwonen.be
  • Trap ‘Fresh Wood’: Upstairs

In de slaapkamer

Bij de douche

In de hal

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Wendy Verhaegh | Fotografie Barbara Kieboom | 360 tour door 360Fabriek

nog meer: Wooninspiratie