Make-over: de 23 meter diepe tuin van Peggy en Marc

Peggy en Marc wist niet wat ze met hun 23 meter diepe tuin én hun verschillende tuinwensen aan moesten. Stylist Leonie bedacht een plan, deelde de tuin in drieën en maakte het hele gezin blij. Deze producten uit aflevering 10 vind je bij ons in de shop. Benieuwd naar de toelichting van Leonie op haar keuzes voor deze make-over? Bekijk snel de video en neem ook een kijkje in hun oude tuin.

De make-over in 360°

360 tour vtwonen weer verliefd op je tuin

Kunstgras of bloemenveld?

Een strakke tuin met een stuk kunstgras om met de kinderen te kunnen hockeyen, daar maak je Marc blij mee. Bij dat idee gaan de haren van Peggy echter overeind staan. Zij ziet liever een groene tuin vol bloemen. Met een speciaal plekje voor een moestuin en een glazen kas waar ze groenten en fruit kan verbouwen: een stukje jeugdsentiment voor Peggy. En dit alles dan gecombineerd met genoeg speelruimte voor de kinderen en de mogelijkheid voor Marc om ooit zijn beloofde boomhut voor zijn dochters te verwezenlijken. Benieuwd naar het resultaat?

Bij het terras

Bij de loungebanken

In de border

 • Buitenverlichting ‘Liv Low Dark’: in-lite
 • Kantopsluiting: GreenMax
 • Planten in border
  – Festuca Blue
  – Carex Evergreen
  – Ceanotus
  – Prunus
  – Verbena
  – Scabiosa

Op het grasveld

In de border

 • Buitenverlichting ‘Liv Low Dark’: in-lite
 • Planten in border
  – Festuca Blue
  – Carex Evergreen
  – Ceanotus
  – Prunus
  – Verbena
  – Scabiosa

In de moestuin

 • Bakken van cortenstaal: GreenMax
 • Groenten en kruidenplanten

Rond en in de kas

Naast de kas

Bij de buitenkachel

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Leonie Mooren | Fotografie Barbara Kieboom | 360 tour door 360Fabriek

nog meer: Wooninspiratie