Make-over voor je huis

beeld vtwonen Beeld

Home is where the heart is, zo luidt het gezegde. Wil je jouw huis eens een grondige opknapbeurt geven? Het (re)stylen van je huis vergt een hoop tijd en is meestal een grote drempel om overheen te stappen. Toch zijn er simpele tips & trucs waarmee je jouw huis op een laagdrempelige manier kan (re)stylen. Met de online cursus Thuis make-over met vtwonen van Ucourse leer je snel alle ins en outs van het vak (re)styling.

Lees verder onder de advertentie

Make-over van Ucourse

Wil jij weten hoe je in een handomdraai te beste vaardigheden onder de knie krijgt en deze praktisch kunt toepassen, zodat de make-over van je inrichting kan beginnen? Met de online cursus van Ucourse leer je alles over het (re)stylen van je huis volgens de allerlaatste woontrends! vtwonen zit vol inspirerende en praktische informatie en deelt deze graag met haar lezers. Wil je dus echt op de hoogte zijn van de laatste woontrends en stylingtips? Volg dan het advies van vtwonen en schrijf je alvast in voor deze online cursus op Ucourse.

Benieuwd naar deze en nog veel meer leuke cursussen? Kijk dan eens op de website van Ucourse, het nieuwe platform voor online leren.

Bron: onbekend

Lees verder onder de advertentie