Letters en cijfers in je interieur

En daar waren ze ineens: letters en cijfers in het interieur. Deze items zijn inmiddels al jaren een trend en onmisbaar bij velen. Het is dus niet vreemd dat er verschillende varianten zijn en dat er gebruikgemaakt wordt van een groot aantal materialen. Zo zijn ze er van hout, metaal en stof. Bovendien hoeft een cijfer of een letter niet nieuw te zijn, ook de vintage variant is al veel gespot in het interieur. Combineer je ze met elkaar dan zorgt het voor een speels effect. Kortom, wil je deze trend ook in huis toevoegen, dan komen onderstaande tips goed van pas.
Letters en cijfers interieur

Maak een woord

Vooral in de kinderkamer en de werkkamer staan letters en cijfers leuk. Als je meerdere letters hebt, kun je bijvoorbeeld een naam of een inspirerend woord neerzetten of ophangen. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met losse letters? Je kunt ook een kant-en-klaar woord kopen. De letters of woorden mogen door het hele huis gebruikt worden. Zo kun je ze op een wandplank, fotolijstplank of kast plaatsen, maar kies je voor grote letters of cijfers én heb je de ruimte dan staan ze ook mooi op de grond.

Onze favoriete letters en cijfers

Losse letters van Design Letters, drinktuit voor beker van Design Letters, vintage ABC waterfles van Design Letters, mok van Design Letters, neon letters van Seletti, metalen decoratieletter van Kidsdepot, zwarte mok van Design Letters en letterblokken van Sebra.

Bron: vtwonen oktober 2015 | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans

nog meer: Wooninspiratie