Knusse babykamer inspiratie

Heerlijk, zo’n kleintje opkomst. En goed nieuws, je mag je negen maanden lang helemaal uitleven in de babykamer! Van een klein kamertje in huis maak je met voldoende inspiratie een knusse babykamer. Met deze handige tips en babykamer inspiratie gaat dat zeker lukken.

babykamerbabykamer

Babykamer metamorfose

Op het gebied van babykamers zijn er veel standaard meubels en accessoires te vinden. Het is vaak lastig om een uniek kamertje te maken. Al is dat met deze metamorfose-tips zo gepiept. Een lintje hierop geplakt, een likje verf daar. Met zelfgemaakte of opgeknapte spullen creëer je een originele babykamer.

Inspiratie voor de babykamer

Wanneer je net met het inrichten van de babykamer begint, moet je een aantal zaken voor ogen nemen. Welke stijl of thema wil ik hanteren? Wat wordt de kleurencombinatie? Welke meubels moeten er in komen? En niet onbelangrijk, wat is het budget? Op Kidskamers.nl vind je voldoende babykamer inspiratie om op al deze vragen een antwoord te krijgen. Van kleurenpaletten, verkoopadressen tot budgettips en de mooiste sfeerfoto’s.

Mobiel voor de babykamer

In een babykamer mag een leuk mobieltje boven de wieg of ledikant niet ontbreken. Wist je dat deze heel eenvoudig zelf te maken zijn? Bekijk eens de zelfmaker van een dino mobiel. Gemaakt van verschillende restjes stof. Perfect voor in een jongenskamer. Liever één die klingelt? Geen probleem met de klingelding-zelfmaker. Vrolijke gekleurd knoopjes aan een visdraad klingelen vrolijk boven het bedje.

Op Kidskamers.nl vind je nog meer leuke zelfmaakideeën voor in de babykamer.

Babykamer inspiratie

Dé blog voor het laatste nieuws op gebied van kinder- en babykamer is Bloesem Blog kids. Hier verschijnen dagelijks nieuwe producten, mooie sfeerbeelden en de leukste zelfmakers. Dus als je aan de slag gaat met het inrichten van de babykamer, moet je deze blog echt in de gaten houden. Zo krijg je zeker unieke wow-items in het kinderkamertje.

nog meer: Wooninspiratie