Iene-miene-mutte… zo kies je jouw kast

We geven je eerste hulp bij een kast kiezen, want kasten zorgen voor een opgeruimd huis, waar ruimte overblijft om lekker te leven. Een kast op maat laten maken is natuurlijk ideaal: het past perfect bij het huis én bij jouw persoonlijke smaak. Dit is alleen niet de meest eenvoudige oplossing…Enjoy kast wit

kast

kast kiezen

Pronkkast op maat

Of wel? Op de Woonbeurs Amsterdam werden de nieuwste kasten gepresenteerd van By House™, de eigen lijn van woonwinkel House of Mayflower. Daarbij vielen vooral de modellen Enjoy en Sam goed in de smaak. De kasten zijn strak en simpel qua belijning, waardoor ze in ieder interieur passen. Maar het grootste pluspunt is iedere kast uit de collectie geheel op maat en in elke gewenste kleur geleverd kan worden!

Kies je kleur

Qua kleuren en afwerkingen heb je als klant de keuze uit alle Ral- en Histor kleuren en de eigen beits en lakkleuren van de woonwinkel. Ook kan voor een kast aan de binnenzijde een andere kleur gekozen worden. En zo krijg je een unieke kast, geheel naar eigen wens samengesteld.

Tevens kunnen de kasten greeploos met een kliksysteem of met handgrepen geleverd worden. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Kast kiezen

In 2008 is House of Mayflower begonnen met het opzetten van een eigen meubellijn: de by House™ collectie. De modellen voor de eigen collectie worden ontworpen in onze eigen ontwerpstudio en in Nederland gefabriceerd.

De collectie is alleen te koop in de eigen winkel in Heerhugowaard. In de toonzaal van ruim 2000m2 zijn alle modellen te zien. www.houseofmayflower.nl

Bron: House of Mayflower

nog meer: Wooninspiratie