Hotspot: Tigermilk in Brussel

Na Parijs strijkt restaurantconcept Tigermilk nu ook neer in onze hoofdstad. Verwacht je aan een culinaire ontdekkingstocht langs de kust van de Stille Oceaan.

Tigermilk Brussel

Latijns-Amerika in de stad

Tigermilk verwijst naar ‘leche de tigre’, een Peruviaanse marinade op basis van limoensap, rode ui, kruiden, zout en verse vis. Die naam zet al meteen de toon, want de kaart staat bol van zwoele, Latijns-Amerikaanse smaken. Denk: ceviche, quesedilla, chimichurri zalm, nacho’s en… Cocktails, natuurlijk! De gerechten zijn kleurrijk, de ingrediënten werden zorgvuldig geselecteerd en de prijzen zijn zéér toegankelijk. Tigermilk is dan ook een beproefd concept. De roots liggen in Parijs, en door het overweldigend succes kon uitbreiding over de grens kon niet uitblijven. We zijn maar wàt blij dat ons landje die eer kreeg.

Dansen tot in de vroege uurtjes

Niet alleen voor de lunch, het diner of een cocktailavond onder vrienden kun je bij Tigermilk terecht, maar ook om te dansen tot in de vroege uurtjes. Denk: zwoele avonden met ritmische muziek, afro-elektro, disco en house. Elke avond is de bar geopend, en bij mooi weer kun je terecht in de grote tuin.

Tigermilk Brussel
Tigermilk Brussel

Warm en modern

De warmte van het Zuid-Amerikaanse continent kon natuurlijk niet ontbreken in het interieur. Binnenhuisdecoratrice Christie Ward -die ook het Soho House Hotel in New York onder handen nam- voorzag Tigermilk van een warm, weelderig decor met elementen in massief hout en elegant marmer. Ook in het behangpapier herken je de exotische sfeer. Plantjes, droogbloemen, rotan stoelen en authentieke stoffen zorgen voor een subtiele Latijns-Amerikaanse toets. Let op Brussel, there’s a new cool kid on the block!

Praktisch

Baljuwstraat 46
1050 Brussel
Geopend:
Dinsdag tot donderdag van 11:45 tot 14:00 en van 18:45 tot 22:00
Vrijdag en zaterdag van 11:45 tot 14:00 en van 19:00 tot 22:30.
Zondag van 11:00 tot 15:00.
Maandag gesloten

nog meer: