Hangstoel in de vorm van een ei

In een hangstoel in de vorm van een ei kunnen jij en je kind heerlijk relaxen. Je hangt hem in de babykamer en gebruikt de stoel voor het in slaap wiegen van je baby en voor het geven van borstvoeding. Of je hangt hem in de kinderkamer of speelhoek en je kind kan er zelf lekker in zitten en lezen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor een hangstoel ei.
Hangstoel ei

Hangstoel ei op standaard

Een hangstoel hoeft niet altijd aan het plafond bevestigd te worden. Er bestaan ook verschillende hangstoelen aan een standaard. Zo is de stoel makkelijk te verplaatsen. Een voorbeeld van een hangstoel aan een standaard vind je bij MyHomeshopping. Deze stoel is zwart en is geschikt voor binnen en buiten.

Hangstoel ei HK Living

De bekendste hangstoel in de vorm van een ei is die van HK Living. De hangstoel is met een bijgeleverde haak aan het plafond te bevestigen, wat erg stevig hangt. Een heerlijke loungeplek voor je kind.

Ronde hangstoel

Niet echt de vorm van een ei, maar wel een geweldige hangstoel vind je bij Eigewijsdesign. Deze ronde, transparante stoel hang je op aan het plafond. In de stoel heb je het gevoel alsof je in een grote bubbel zit. Een andere bijzondere hangstoel is te koop via MyHomeshopping. Deze Amazones hangstoel is erg comfortabel en heeft een uniek design.

Overige hangstoelen

Nog meer hangstoelen zijn verkrijgbaar bij Wonova. Geen stoelen in de vorm van een ei, maar wel heel comfortabel. Deze hangstoelen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende, vrolijke kleurtjes. Ideaal voor kids! Je kunt ze aan het plafond bevestigen of aan een standaard.

Bron: HK Living

nog meer: Wooninspiratie