Het wordt extra zomers in huis met deze linnen items

Het komt niet alleen door de natuurlijke look dat linnen bij uitstek de stof is die past bij de zomer. Het is ook het perfecte materiaal voor bloedhete en broeierige dagen. Dat komt omdat de stof op een speciale manier omgaat met temperaturen. Voor een extra zomers huis komen deze linnen items daarom goed van pas. 

Vegan wonen | zo woon je met natuurlijke producten linnen items

We love linnen

Van linnen krijgen we nooit genoeg. Door de natuurlijke look van de stof krijg je meteen een heerlijk zomergevoel. Naast de looks heeft het ook andere voordelen. Zo is de stof heel milieuvriendelijk, want tijdens het maakproces worden er namelijk nauwelijks grondstoffen verspild. 

LEES OOK
Trend: een door de zon gebleekt kleurpalet

Perfect voor de hitte

Linnen is ook dé stof die je zomers in huis wilt halen. Dat komt namelijk door de manier waarop de stof omgaat met temperaturen. Ook wanneer het heel warm is, blijft het materiaal ademen. Wel zo fijn als het zweet op je bovenlip staat. Dat geldt trouwens ook omgekeerd: als het koud is, houdt linnen goed de warmte vast. Zo is het ook een fijne stof voor gordijnen met een natuurlijke uitstraling.

LEES OOK
Gordijnen wassen: zo blijven ze mooi

Au naturel

Voor een natuurlijke uitstraling in huis ga je aan de slag met linnen accessoires. Door de vaak lichte en neutrale kleuren kun je de stof met veel verschillende items en materialen combineren. Creëer contrast door het weg te leggen naast zwart staal of maak er een romantisch geheel van door het te combineren met velvet of kant.

nog meer: Wooninspiratie