Emmas Designblogg

beeld vtwonen Beeld

Iedere dinsdag delen wij op vtwonen.nl onze favoriete blogs. Dat wij dol zijn op Scandinavische inspiratie blijkt, eerder schreven we al over het Noorse Stylezimo. Vandaag een van de grootste blogs van het hoge Noorden: Emmas Designblogg. Deze blog heeft fans van over de hele wereld en wordt ook door interieurprofessionals op waarde geschat.

Lees verder onder de advertentie

De Zweedse Emma Fexeus is naast blogger freelance interieur styliste. Op haar blog vind je alles over design en stijl vanuit een Scandinavisch perspectief. Dit varieert van Ikea-inspiratie tot werk van bevriende stylistes. Emma maakt zelf geen nieuw beeld voor haar blog, maar werkt wel regelmatig samen met andere bloggers. Zo verzorgt de Zweedse Annaleena de rubriek ‘Try this at home’: vol met stijlvolle zelfmakers.

Emmas Designblogg laat duidelijk zien waarom wij zo dol zijn op Scandinavisch design. Beelden van jaren terug zijn nog altijd inspirerend en je kunt daarom uren rondsnuffelen op haar blog.

Meer over Emmas Designblogg?
Website Emmas Designblogg
Emmas Designblogg op Facebook
Emmas Designblogg op Pinterest

Lees verder onder de advertentie

P.S. Emmas Designblog staat ook in de favorietenlijstjes van The Guardian en The Telegraph. Leuke lijstjes om verdere bloginspiratie op te doen!

Bron afbeelding: styling Saša Antić, fotografie Patric Johansson / IKEA Livet Hemma