Een spa in je badkamer: verwen jezelf met deze items

Ben je toe aan een ontspanmoment voor jezelf? Dan is een milieubewuste box van SQÓN vast iets voor jou. Deze badkamerproducten bevatten alles wat je nodig hebt voor een rustgevende routine in je eigen badkamer. En je kunt ze winnen!

Duurzame badkameritems

Van wasbare wattenschijfjes tot een herbruikbaar scheermesje, de milieubewuste box van SQÓN heeft het allemaal. De verpakkingen zijn low waste en gaan lekker lang mee. Bovendien zien ze er nog eens super stijlvol uit. Ook niet onbelangrijk!

Bijzonder merk

Lifestylejournalist en visagist Sanne De Lee heeft SQÓN opgericht met een belangrijk doel voor ogen: mensen tot rust te laten komen in de badkamer. Geen al te gek idee, want waarom zouden we dat beetje me-time opgejaagd willen doorbrengen? Uit Sannes voorliefde voor beauty en mileubewuste spullen groeide al snel een bijzonder merk met verzorgingsproducten voor in je badkamer.

SQÓN werkt samen met kleine ondernemers. Wanneer je een box aanschaft maak je dus niet alleen jezelf, maar ook een heleboel andere mensen blij.

Doe mee en win

In de duurzame box van SQÓN zit een houten haarborstel, een houten kam, een safety razor, een set wasbare wattenschijfjes, een houten tandenborstel en twee stoffen haarbanden.

Wil je kans maken op een van de drie boxen? Doe dan mee onze winactie! Schrijf je in op onze nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en wie weet win je wel één van deze knallers. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

nog meer: Wooninspiratie