Dit zijn de favoriete items van de redactie uit de nieuwe HKliving collectie

beeld vtwonen Beeld

Een snoepwinkel deluxe. Zo zouden we de nieuwe HKliving 2022/2023 collectie omschrijven. Servies, meubels en accessoires in knalgroen en felroze voeren de boventoon, met als verrassend accent glimmend metallic zilver. Hoewel ieder item wel op ons wensenlijstje staat, zijn dit de ultieme favorieten van de redactie.

Lees verder onder de advertentie

Nieuwe collectie HKliving

Ken je HKliving, dan zie je vast al snel het keramieken servies in aardse tonen en felgekleurde varianten voor je. Zo ook in de nieuwe collectie, maar het merk heeft ook meubels, accessoires en zelfs kunst waar hun kleurrijke en speelse handtekening direct in te herkennen is. Iedere collectie is om van te smullen. Dat geldt ook voor de nieuwste collectie van het Nederlandse merk van Emiel Hetsen en Sander Klaver.

Mix van space age design en natuurlijke elementen

De collectie 2022/2023 is een ode aan design in het algemeen. Het duo haalde de inspiratie haalde voornamelijk uit architecten, artiesten, kunstenaars en mode-ontwerpers. Dat is terug te zien in een collectie die veel felle kleuren en eigenzinnige ontwerpen bevat.

‘We brengen met deze collectie een mix van urban, space age design en natuurlijke elementen’, omschrijven de ontwerpers. ‘We waarderen het hoe een ontwerpproces tijd en geduld kost. Daarom wordt elk product getest op functionaliteit en toegevoegde waarde. We hebben producten ontwikkeld die op zichzelf al de aandacht waard zijn, maar die ook in elk huis passen.’

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

LEES OOK
Kleurcontrasten: durf kleuren te combineren

Snoepkleuren, neon en zilver

Felle snoepkleuren – die een grote trend zijn dit jaar – gaan we ook vólgend jaar nog zien, zo toont deze collectie. Denk aan knal- en neongroen en zuurstokroze. Een opvallend terugkerend accent is het metallic zilver, dat je onder meer terugziet in een grote spiegel met brede rand, een kussen en een unieke vaas. Ieder item kan door de opvallende look dienen als een blikvanger in huis. Geen bloemen? Dan volstaat de vaas ook príma als accessoire.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Blauwe ‘lego’ kast

Dé favoriet van de redactie? Dat is misschien wel de smalle ladekast, die je hieronder in blauwe uitvoering ziet. Hij is er ook in urban pink, cream en mocha. Ergens heeft-ie wat weg van een meubelstuk van lego, door de ronde handvatten en de speelse kleur. Door het hoge en smalle design past de kast gemakkelijk in een loze hoek in huis en kan-ie perfect dienen om een een ruimte van een beetje sjeu te voorzien. Perfect voor het opvrolijken van de naderende grauwe dagen.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Zoals gezegd, de gehele collectie is om van te watertanden. Hier kun je op je gemakje – en met gevaar voor eigen portemonnee – door alle items scrollen.

Bron: HKliving