Deze interieurstijl past bij jouw sterrenbeeld

Ben jij volgens je sterrenbeeld een control freak of chaoot? En word je in horoscopen altijd als een huiselijk of juist onrustig type bestempeld? Dan kan het niet anders dan dat jouw interieurstijl ook in de sterren staat geschreven. Onzin of niet, het blijft stiekem toch leuk om te lezen of het een beetje klopt.

Steenbok: 22 december tot 19 januari

De steenbok is serieus, betrouwbaar en een harde werker. Van trends houdt ze niet, wel van tijdloze en praktische meubels met een klassieke twist. Denk aan grote leren zetels en XL-kasten gevuld met kunst en mooi aardewerk. De favoriete materialen van steenbokken zijn massief hout, leer en wol. Je vindt veel grijs terug in het interieur van een steenbok.

Waterman: 20 januari tot 18 februari

De waterman is een trendsetter en daarom vaak haar tijd vooruit. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijk, daarom zie je de waterman vaak in een licht, eco-vriendelijk huis met veel planten en de nieuwste gadgets. De drukke waterman zit altijd vol ideeën en heeft daardoor thuis juist behoefte aan rust en harmonie. Favoriete materialen zijn glas en metaal. Waterblauw is uiteraard de favoriete kleur.

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Het sterrenbeeld vissen is de dromer van de dierenriem. Ze zijn gevoelig, hebben een grote fantasie en vinden het prettig om zich af en toe even terug te trekken. Vissen is een waterelement en wordt daardoor aangetrokken door de zee. Favorieten zijn dan ook grijs-blauwtinten en een rustige, beachy stijl.

Ram: 21 maart tot 19 april

Een ram is vurig, gepassioneerd en vol energie. Rammen zijn niet bang om iets nieuws te proberen en zijn graag op pad. Daarom is het voor dit sterrenbeeld fijn thuiskomen in een rustige, strakke en minimalistische interieurstijl die weinig onderhoud vraagt. Een ram houdt van leer en dan vooral in wit, rood en zwart

Stier: 20 april tot 20 mei

Stier is een aardeteken en wordt geregeerd door Venus, de planeet van de liefde. Het huis van een stier straalt daarom een al romantiek uit met zachte kleuren als crème, zachtroze, koper en goud. De stier houdt van weelderige spiegels, meubels en kroonluchters en favoriete materialen zijn zijde en fluweel.

Tweelingen: 21 mei tot 20 juni

Het sterrenbeeld tweelingen is de vrolijkste van het stel. Ze zijn luchtig, slim en altijd op zoek naar nieuwe dingen. Dit sterrenbeeld heeft twee verschillende kanten en dat betekent dat het in haar interieurstijl ook alle kanten opgaat. Mixen en matchen is echt aan tweelingen besteed, net als een lichte en luchtige stijl en overvolle boekenkasten met kunst, boeken en mooie vondsten. Wit is de grote favoriet.

Kreeft: 21 juni tot 22 juli

Kreeften staan ook wel bekend als het moederteken en ze zijn dan ook het allerliefste thuis. Het huis van een kreeft is altijd gezellig, comfortabel en uitnodigend. Een plek om samen te koken en samen te zijn. Typisch Kreeft? Een wand vol met favoriete familiefoto’s en souvenirs. De favoriete kleur is wit.

Leeuw 23 juli tot 22 augustus

Een leeuw is geboren om te schitteren en staat dan ook graag in het middelpunt. Haar huis is dé plek om te stralen en anderen te entertainen. De stijl van een leeuw is uniek, weelderig en persoonlijk. Met haar more is more stijl onderscheidt ze zich graag van de massa. De favoriete kleur? Goud!

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Een maagd heeft oog voor elk klein detail. Ze hebben orde en netheid nodig, anders worden ze gek. Maagden behoren tot het element aarde en geven daarom de voorkeur aan natuurlijke materialen. Favoriete kleuren zijn aardetinten zoals beige en mokka. Een maagd heeft vaak een minimalistisch interieur, met als uitspatting een gekleurde muur en veel kamerplanten.

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Weegschalen zijn diplomatiek, eerlijk en altijd op zoek naar evenwicht. Ook in haar interieur is dat gevoel en talent voor balans en harmonie van de weegschaal goed terug te zien. Ze zijn stijlvol en creatief, alleen soms slaat het creatieve een beetje door en wordt het huis een rommeltje. Lichtblauw en roze zijn haar favoriete kleuren.

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Een schorpioen heeft een wat geheimzinnig en raadselachtig karakter. Dat mysterieuze zien we terug in het kleurgebruik: donkere kleuren zoals dieppaars, chocoladebruin en bordeauxrood zijn de grote favoriet. Trends vindt de schorpioen maar oppervlakkig en haar interieurstijl is dan ook allesbehalve saai.

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De boogschutter is grappig, makkelijk in de omgang en een echt avonturier. Ze kunnen niet zonder reizen en het buitenleven en zijn altijd in voor iets nieuws. In de interieurstijl van dit sterrenbeeld vind je deze avonturen terug in de vorm van souvenirs, exotische prints, warme stoffen en natuurlijke materialen. De favoriete kleur is donkerblauw.

nog meer: Wooninspiratie