De trolley: 3 ideale plekken om ‘m neer te zetten

Je hebt echt niet altijd een kast, planken of een tafel nodig om spullen in of op te zetten. Een trolley is origineel, handig omdat ie wieltjes heeft en ook nog eens gebruiksvriendelijk. Geen idee waar je zo’n trolley neer moet zetten? We geven je inspiratie- en stylingtips!

De badkamer

Handdoeken, zeep, toiletrollen, douchespullen… je kunt bijna alles wat je in de badkamer gebruikt uitstallen in een gave trolley. Op die manier zie je precies wat je hebt en komen de leuke kleuren van je handdoeken ook nog eens tot hun recht. Heb je een stoere badkamer met donkere kleuren dan is een metalen trolley een goede keuze. Houd je de boel graag rustig en warm, dan is hout helemaal je ding.

De keuken

Hoe zonde is het als je al je mooie pannen, schaaltjes, bestek en theedoeken in kastjes of lades opbergt, terwijl je alles ook in een trolley kunt zetten? Fijn wanneer alle lades en kasten propvol zitten of als je inmiddels de oven ook als opslagplaats gebruikt. En staat ie in de weg of wil je ‘m tijdelijk even ergens anders neerzetten, dan verplaats je de hem moeiteloos. Ook leuk: gebruik hem als verplaatsbare dranktafel tijdens een feest.

De kinderkamer

Als er ergens in het huis veel opgeborgen moet worden, dan is het de kinderkamer. Een trolley is stoer, modern en gezellig. Perfect voor speelgoed! Heb je een babykamer in huis, dan is een trolley een uitkomst. Luiers, badschuim, crèmes en washandjes passen er precies in. En het staat nog leuk ook.

nog meer: Wooninspiratie