De nieuwe IKEA-catalogus is er: dit zijn onze 6 favorieten

De nieuwste IKEA-catalogus is er eindelijk. Net zoals vorig jaar kun je door meer dan 280 pagina’s interieurinspiratie bladeren. Leuk ingerichte kamers, vrolijke gadgets en volledig gestylede woningen. Uit al die wooninspiratie haalden we 6 favorieten. Benieuwd?

SYMFONISK tafellamp met wifi speaker

De SYMFONISK tafellamp is een lamp en muziek-speaker in één. Een moderne tafellamp die jou van je favoriete tunes voorziet met een eenvoudige draai aan de knoppen. Dat de lamp ook nog eens je interieur prachtig oplicht, is mooi meegenomen. Heb je weinig ruimte? Kies dan voor de SYMFONOSK boekenplankspeaker. Je kan ‘m integreren in je boekenkast of aan de muur ophangen en als plank gebruiken.

VENNESLA spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, welke spiegel is de mooiste spiegel van het land? De VENNESLA toiletspiegel, als je het ons vraagt.

LIVSVERK vaas

Stippen, stippen, stippen, hoe meer, hoe liever. Deze simpele LIVSVERK vaas, gevuld met verse bloemen geeft een vrolijke touch aan je interieur.

SKADIS ophangborden

Strak, stijlvol, al even in het assortiment en toch nog steeds een van onze topfavorieten. Deze fancy SKADIS ophangborden hang je zowel in je badkamer, in de hal of op kantoor.

SNOFSA tafelklok

De SNOFSA tafelklok brengt de jaren tachtig op een elegante manier terug. Extra pluspunt, je hoort het tikken van de klok niet. Beeld zonder klank, een tijdloze klok voor in je thuiskantoor of voor naast je bed. Nieuw in assortiment en nu al onmisbaar.

LUBBAN roltafel

Gebruik het als nachtkastje, roltafel, extra bureau of mobiele bar. De LUBBAN roltafel is multifunctioneel en ziet er nog eens leuk uit ook. Vanaf nu loopt niet alleen je leven meer op wieltjes.

Meer lezen

De nieuwe catalogus lees en bestel je online. Onze favoriete items uit de catalogus van 2019 vind je hier.

nog meer: Wooninspiratie