Ik miauw van jou: de mooiste kattenmanden

Brengt jouw kat ook het liefst slapend en duttend de dag door? Geef hem of haar een slaapplek in stijl! In deze kattenmanden liggen ze niet alleen prinsheerlijk, door hun mooie design smelten ze mooi samen met jouw interieur.

Kattenmanden in jouw stijl

Natuurlijk doe je alles om het leven van je wollige vriend of vriendin zo fijn mogelijk te maken, maar dat wil niet zeggen dat de krabpaal en kattenmand jouw interieur hoeven over te nemen. Gelukkig zijn er steeds meer kattenmeubels te vinden die goed bij jouw interieurstijl passen. Van romantische rieten mand tot zwart draadstalen tafeltje met een zacht kattenbed en van chille hangmat tot vrolijke haai van vilt. Deze kattenmanden zochten wij voor je uit:

DIY voor de kat

DIY kattenmand in de metamorfose van Weer verliefd op je Huis

In deze kast op maat is niet alleen plek voor de televisie, planten en favoriete woonaccessoires, ook de poes van bewoners Lisanne en Jelle kan er heerlijk in dutten. Stylist Eva bedacht deze multifunctionele kast in aflevering 7 van seizoen 12 van vtwonen Weer verliefd op je huis.

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 4 seizoen 13 Marianne in Hoofddorp

Slapen én krabben in stijl! Marianne bedacht dit kattenparadijs voor de twee prachtige poezen van Emil en Leonie in Weer verliefd op je huis aflevering 4 van seizoen 13. De bewoners waren heel blij met deze alternatieven voor de toch wel aanwezige krabpalen.

nog meer: Wooninspiratie