De leukste opbergboxen voor op het bureau

beeld vtwonen Beeld

Een nieuw jaar, dat betekent hoogstwaarschijnlijk ook nieuwe goede voornemens. Misschien is die van jou wel dat je het huis opgeruimder wilt houden? Dat we nog steeds veel thuiswerken met zijn allen, draagt nou niet bepaald bij aan een opgeruimder huis. Daarom tijd voor wat orde in de tent. Een opbergbox biedt je precies dát. Wij gingen op zoek naar de handigste en leukste exemplaren.

Lees verder onder de advertentie

Kies je stijl

Je gaat natuurlijk voor een opgeruimde en rustgevende look, dus een opbergbox die totaal niet bij de rest van de inrichting past is geen goed idee – ook al berg je er rondslingerende rommel in op. Heb je een klassiek interieur? Dan is een mooie glazen opbergdoos misschien een idee. Hier zit vaak ook een deksel op, waardoor je er nog een leuk accessoire op kwijt kunt. Bij een klassieke woonstijl past trouwens ook een mooie gouden opbergbox of een van marmer.

LEES OOK
Thuiswerken met vtwonen: achtergronden voor videocalls

Heb je juist een moderne of industriële woonstijl? Dan past een witte of zwarte opbergbox met een strak design misschien beter in het plaatje. Ook de betonnen box in de shopping carrousel hieronder is dan een goede optie. Liever een allround model dat je op iedere plek in huis kunt gebruiken? Dan zijn de opbergers van HAY misschien wel wat voor jou. Deze zijn in zo veel verschillende kleuren beschikbaar, dat ze eigenlijk in bijna elke stijl wel toepasbaar zijn. Je shopt ze trouwens hier.

Lees verder onder de advertentie

Stapelbaar

Heb je veel spullen, maar weinig plek op je bureau voor verschillende opbergboxen of één grote opbergbox? Ga dan voor verschillende opbergdozen. Deze zijn namelijk stapelbaar en dus ruimtebesparend, terwijl je er wel gewoon lekker veel spullen in kwijt kunt. Deze leuke stapelbare dozen van MADE zijn een goed voorbeeld. Je kunt één set kopen, maar ook meerdere en deze allemaal op elkaar stapelen, eventueel tegen de muur aan voor meer stevigheid.

Shop opbergboxen…

Bron: Beeld: vtwonen 04-2021 | Styling Cleo Scheulderman | Fotografie Jeroen van der Spek

Lees verder onder de advertentie