Bouwtekening voor een kajuitbed

We zijn gek op zelfmaken. Met zelfgemaakte meubels, bijvoorbeeld een kajuitbed, geef je de kinderkamer een persoonlijk tintje. Wij gingen op zoek naar een bouwtekening voor een kajuitbed!Bouwtekening kajuitbed

Kajuitbed maken

Een kajuitbed in de kinderkamer is leuk én praktisch. Het bed is hoger dan een normaal bed, waardoor er onder het bed veel opbergruimte is. Zo ligt al het speelgoed netjes uit het zicht!

Het leuke van zelfmaken is dat niemand hetzelfde exemplaar heeft wat de kinderkamer uniek maakt. Het maken van producten, vooral meubels, vraagt wel om wat handigheid en creativiteit. Steigerhout is een geschikt materiaal voor het maken van een kajuitbed, verkrijgbaar bij Steigerhout.nl.

Bouwtekening kajuitbed

Een kajuitbed maken is een stuk lastiger dan een normaal kinderbed. Een bouwtekening kan dus goed van pas komen. Op Steigerhoutmeubilair.eu vind je een kajuitbed bouwtekening. Het bed heeft handige kastjes en lades onder het bed.

Kajuitbed kopen

Als je het toch niet ziet zitten om met een kajuitbed bouwtekening aan de slag te gaan, kun je de klus uitbesteden of gewoon een kajuitbed kopen. Wehkamp biedt in de webshop diverse kajuitbedden aan. Liever een steigerhouten kajuitbed? Dan kun je bij Woodiez zeker slagen.

Kajuitbed steigerhout

Mocht je geen handige handjes hebben om zelf een steigerhouten bed te maken, dan kun je er ook altijd eentje kopen of laten maken. Bij Saartje Prum vind je een knus kajuitbed van steigerdelen met extra hoge zijkanten.

Bron: LIFETIME

nog meer: Wooninspiratie