Blauw servies: ontdek de nieuwe vtwonen collectie

beeld vtwonen Beeld

Blauw is dé trendkleur in huis, ook op tafel. Het nieuwe blauwe vtwonen servies heeft een warme uitstraling en laat zich makkelijk matchen met bijvoorbeeld wit of zwart. Zo creëer je met blauw servies in no time een andere sfeer.

Lees verder onder de advertentie
Het donkerblauwe vtwonen servies is verkrijgbaar als 16-delige set en bevat 4 borden Ø 23 cm, 4 borden Ø 25,5 cm, 4 kommen Ø 15 cm, 4 XL mokken zonder oor 400 ml (in geschenkverpakking). Naast de 16-delige set zijn er sets van schaaltjes verkrijgbaar: set van 4 schaaltjes op voet Ø 12,5 cm, set 4 schaaltjes Ø 12,5 cm en als set van 4 op voet Ø 15,5 cm(in geschenkverpakking). Beeld
Alle onderdelen van het donkerblauwe vtwonen servies zijn ook los verkrijgbaar. Het serviesgoed is gemaakt van A-kwaliteit porselein en is geschikt voor zowel magnetron als vaatwasser. Beeld

Serviesgoed in spijkerbroek

De warme blauwtint van de borden, kommen en mokken doet enigszins denken aan je favoriete jeans. Niet te donker en niet te licht, maar precies goed. Daarom matcht ie ook zo lekker met wat er op je bord ligt, en mixt ie wonderlijk goed met ander porselein.

LEES OOK
Bekijk de nieuwe collectie handgemaakte woonaccessoires

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Mooi contrast

Een voordeel van blauw servies? Het contrast met een wit tafelkleed komt goed naar voren. Daarnaast zijn krassen en vlekjes minder te zien dan op wit keramiek. Dat houdt je blauwe servies langer mooi.

De vtwonen serviezen zijn te koop in onze shop en bij speciaalzaken. Liever ze eerst in het echt zien? Bekijk hier onze verkoopadressen.

Shop de stijl…

Lees verder onder de advertentie

Bron: vtwonen 06-2021 | styling Kim van Rossenberg | fotografie Sjoerd Eickmans | productie Tanja Saarberg