Handige (en mooie!) bewaarplekken voor je sleutelbos

Herkenbaar. We denken dat dit het eerste woord is dat jullie te binnenschiet als we het hebben over sleutels. Sleutels en kwijt zijn. Vaak verdwijnen ze in een laatje, tas of jaszak. Zou het niet fijn zijn om je sleutelbos op een vaste plek te hangen? Met deze mooie oplossingen gaat dat in ieder geval een stuk makkelijker!

Sleutelhouder sleutel

Sleutelkastjes Zack

vogelhuisje

Sleutelkastje moermannetje

stopcontact

Sleutelhouder sleutel

Deze grote sleutel houdt 6 sleutelbossen bij elkaar. Een duidelijke plek om je sleutels op te hangen is er niet! Deze sleutelhouder van Balvi is in onze shop verkrijgebaar voor € 17,95.

Zack

Zack staat garant voor strakke lijnen, goede kwaliteit en RVS. Deze sleutelkastjes passen moeiteloos in je interieur. Het vierkante sleutelkastje heeft zelfs een slot (al zou je dan weer een andere plek voor die sleutel moeten vinden!) Zack is online te koop in de vtwonenshop. Het langwerpige sleutelkastje is niet meer verkrijgbaar, maar het alternatief is een mooie Bonom sleutelhouder. Deze kost € 36,-.

Vogelhuisje

Je sleutels opbergen in een vogelhuisje kan ook. De vogel heeft een dubbele functie; sleutelhanger en noodfluit. Altijd handig! Verkrijgbaar bij vtwonenshop voor € 12.95.

IJzersterk

Blomus heeft een mooie collectie RVS sleutelkastjes, vtwonenshop, € 41.95,- Dit moermannetje past goed op je sleutels. IJzersterke geschenken, € 49.50

Met een knipoog

Qualy sleutelopbergplek, hij blijft leuk! Verkrijgbaar via de vtwonenshop voor € 8.95. | Simpel, strak en uit een stuk. De Umbra  magneet sleutelhouder  zorgt ervoor dat je nooit meer de helft van de post ergens laat slingeren of je sleutels kwijt bent. Hij is gemaakt van hoogglans wit, espresso- of naturelkleurig hout met binnenin een magneet. Bewaar alles op een plek! vtwonenshop € 14,-

nog meer: Wooninspiratie