Babytextiel van Kidsdepot

Wil jij graag een rustige basis creëren in de babykamer? Dat doe je met neutrale meubels en basic accessoires. Het textiel voor in de babykamer is heel erg sfeerbepalend. Het nieuwe merk Kidsdepot heeft een hele mooie textielset ontworpen. Genaamd ‘Naturals’. Deze naam zegt genoeg over de look en feel van de collectie.Babytextiel2

Nieuw: Kidsdepot

Kidsdepot is onderdeel van het bekende merk Coming Kids. Deze laatste staat bekend om haar bijzondere, stijlvolle en kwalitatieve meubels en accessoires. Met Kidsdepot zetten ze deze lijn door. Hun eerste collectie, genaamd ‘Naturals’ bestaat uit prachtige accessoires van textiel voor in de babykamer.

Naturals-klamboe

Vijf kleuren babytextiel

De complete Naturals textielcollectie is uitgebracht in vijf kleuren: wit, zilver, grijs, zandkleurig en antraciet. Allemaal hele rustige en neutrale kleurtjes die zowel in een jongenskamer en meisjeskamer passen. Combineer deze tinten met elkaar of ga voor één kleur.

Kleuren-naturals

Babykamer textiel

Onderdelen van de collectie zijn onder andere lakentjes, hoes voor een waskussen, kruikenzak en een boxkleed. Maar ook aan de aankleding van de rest van de babykamer is gedacht. Hang de bijpassende gordijnen voor het raam en maak met de klamboe een knus plekje van het ledikantje.

Bekijk hieronder enkele detailfoto’s van de lakentjes. Zo zie je goed dat de lakentjes mooi afgewerkt zijn met kanten broderies.

Naturals-laken Naturals-laken-wit

Naturals hanglampen

Vijf verschillende hanglampen maken de textielcollectie van Kidsdepot af. In elke kleur is er een lampenkap verkrijgbaar die helemaal aansluit bij de rest van het textiel. Zo trek je een mooie, natuurlijk lijn door in alle aspecten van het kamertje. Om elke lampenkap zit ook, net als op onder andere de lakentjes, een kanten bandje.

Naturals-lampen

Bron: Kidsdepot

nog meer: Wooninspiratie