Artikelen van andere titels op vtwonen.be? Dít is hoe dat komt

M.m.v. hkliving.nl (halfronde sofa, doek aan de wand, witte vaas met oren, zwarte bank, stolp van glas en hout), pantoufle-design.nl (linnen kussensloop), jolandelijkdewebshop.nl (handspiegel, vogelkooi, trompet, houten hoedendoos), vtwonen.nl (ronde poef, witte vaas met bubbels). Overig privébezit. Beeld

Op vtwonen.be kun je terecht voor álles wat je wilt weten over wonen en tuinieren. Of je nu gaat verbouwen, inspiratie zoekt voor het herinrichten van je huis, op de hoogte wilt zijn van de laatste trends of handige tips nodig hebt over kleur en materiaal, je vindt het hier allemaal. Dat, en nog véél meer.

Lees verder onder de advertentie

Andere artikelen op vtwonen.be

Misschien is het je de afgelopen tijd opgevallen dat er niet alleen artikelen van vtwonen de revue passeren. Dat klopt, en het is ook niet zomaar. Andere magazines van onze uitgeverij DPG Media maken óók mooie en relevante verhalen. Deze artikelen delen we graag, van onder andere titels zoals Libelle en Ouders van Nu.

De artikelen die we van deze titels plaatsen zoeken we met zorg uit, zodat we er zeker van zijn dat ze je zullen interesseren en inspireren. Heb je er toch nog een vraag over of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze redactie, via vtwonen.nl@dpgmediamagazines.nl. We streven ernaar deze vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Meer wooninspiratie

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

schoonmaken 10 dingen die je kunt schoonmaken met scheerschuim

beeld vtwonen Beeld

styling Duurzaam en industrieel: dít is interieurstijl ’the new raw’

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

shopping 10x het mooiste behang met opvallende prints

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

basiscursus: iedereen een vtwonen droomhuis

Bron: vtwonen 01-2022 | productie Tanja Saarberg | styling Marlies Does | fotografie Bart Brussee | assistentie Judie Jonker