5 tips voor op de vt wonen&design beurs

Dinsdag 29 september is het eindelijk zo ver, het nieuwe woonseizoen gaat van start. De Amsterdam RAI wordt zes dagen lang omgetoverd tot een groot woonparadijs met drie unieke woonwerelden en levensgrote inspiratiehuizen, zoals het vtwonen huis. Maar naast het vtwonen huis is er nog veel meer te doen. Welke 5 dingen mag je écht niet missen?
vt wonen&design beurs

1. Unieke ledlamp

Breng een bezoekje aan het Woontheater en ontdek unieke ledlampen. De ‘Hoop Marten Led’ lampen van Balk en Plank worden allemaal handgemaakt van gebruikte wijnvaten. De hoepels worden namelijk verwerkt tot een ledlamp. Stoer hè?

2. Retro & vintage design

We kunnen (en willen!) er niet meer omheen: retro en vintage design. Wat voor woonstijl je ook hebt, vintage en nieuw zijn dé combinatie! Tweedehands en nieuw design vind je bij De Machinekamer. Hun meubels vind je ook op de vt wonen&design beurs.

3. Toffe stoffen

Wat gebeurt er met een horizontaal streepjespatroon als je er twee verticale strepen aan toevoegt? Met die vraag startte Mirjam Verhulst het splinternieuwe label Toffe Stoffen. Op de vt wonen&design beurs laat zij haar allereerste collectie zien: luxe canvas kussenhoezen, theedoeken van 100% biokatoen en stof krakend vers van de rol.

vt wonen&design beurs

4. Inspiratie voor de slaapkamer

Trecompany is voor haar nieuwe collectie gaan samenwerken met het bekende stylisten-duo April & May. Hoe leuk! Op de beurs presenteren zij prachtige slaapkamermeubels en laten ze zien hoe je een fijne sfeer creëert in je slaapkamer. Je slaapt beter in een mooi bed én fijne slaapkamer.

5. Kekke krukken

Heb je ook een kookeiland? Niet alleen voor de kok is dit een fijne uitvinding, maar ook voor de gasten die eraan komen zitten. Met de barstoelen van Spoinq wordt lekker lang borrelen nog leuker.

Openingstijden en tickets

Nieuwsgierig geworden naar alles op de beurs? De vt wonen&design beurs is van dinsdag 29 tot en met zondag 4 oktober geopend van 10:00-18:00 uur. Op donderdag 1 oktober en vrijdag 2 oktober is de beurs open van 10:00-21:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via vtwonen.nl/wonen-design-beurs. Kom jij ook?

nog meer: