4x woonidee: creëer makkelijk een zen en opgeruimd huis

Soms lijkt het haast alsof rommel op magische wijze in ons huis verschijnt, zelfs ná het opruimen. Wie hier geen last van hebben? Roos en Rick. Door slimme opbergtrucs, ingebouwde kastwanden en een handig hoofdbord behouden ze een opgeruimd huis.

vtwonen 04-2021 | strakke keuken met greeploze kasten
 Keuken zelf ontworpen en gemaakt door Keller Keukens. Wandlamp Tom Dixon. Kraan Quooker. Broodplank Pluk Amsterdam. Marmeren zeepschaal en marmeren snijplank Stoned Marble. Theedoek, witte kommen met stipjes en houten kommen Sissy-Boy. Peper- en zoutmolen Menu. Grijze kommen Broste Copenhagen. Fles en glazen Ferm Living. 
vtwonen 04-2021 | kast met opbergruimte in de trap
Inbouwkast op maat gemaakt. Plantenbak Ferm Living.

1. Strakke keuken

De grote verdwijntruc: greeploze kasten. Achter hun gladgetrokken uiterlijk voelt zelfs de meest uitbundige verzameling schalen, pannen of kruidenpotjes zich thuis zonder onrust te stoken.

2. Verassings kast

De hal verandert al snel in een verzamelplaats voor rondslingerende spullen die ‘even’ niet nodig zijn. Met een uitschuifbare kast op wielen is alles uit het zicht en wordt de ruimte onder de trap optimaal benut. Kijk hoe mooi die van Roos en Rick versmelt met het interieur!

LEES OOK
Goed opruimen is een kunst. Zo krijg je een opgeruimd huis

vtwonen 04-2021 | badkamer met houten wastafelmeubel
Vloertegels via Kol Tegels Haarlem. Badtegels Tegelhuis Marmeren. Muurverf achter spiegels Purbeck Stone 275 van Farrow & Ball. Wastafelmeubel Not Only White. Spiegels Loof. Lampen &Tradition. Wasmand Ferm Living. Sanitair en handdoek onbekend.
vtwonen 04-2021 | slaapkamer met opgeruimd bed en hoofdbord met opbergruimte
Muurverf Bone China Deep Blue 184 van Little Greene. Linnen gordijnen, bruine kussens, grijze kussens en grijze sprei By Mölle. Beddengoed Zara Home. Hanglamp Lullaby Lightyears. Nachtlampen Bolt van Tonone. Posters The Birth Poster. Vloerkleed HKliving. Waxinelichthouders Fest.

3. Zen in bad

Het geheim van een badkamer met een hoog zen-gehalte: een wastafelmeubel met extra grote lades. Door alles daarin te organiseren en geen (planken)kast neer te zetten, heerst er altijd rust.

4. Slaapkastjes

Is er naast het bed niet genoeg ruimte voor nachtkastjes? Een diep hoofdbord achter het bed geeft niet alleen geborgenheid, het is ook de ideale plek om items in op te bergen én op uit te stallen.

LEES OOK
4x woonidee: ruim wonen in een studio

nog meer: Wooninspiratie