3x waarom je de online vt wonen&design beurs niet mag missen

De allereerste digitale editie van de vt wonen&design beurs belooft een echt feestje voor woonfans te worden! Je vindt er leuke online happenings en heerlijke informatie en inspiratie. Deze drie toffe activiteiten zijn te leuk om te missen!

vtwonen keuken vt wonen&design beurs

De vt wonen&designbeurs

De hele maand oktober staat vtwonenendesignbeurs.nl in het teken van oktober woonmaand. Dan vind je hier de allerleukste wooncontent van de mooiste merken, vtwonen en andere bekende woonbladen. Zij nemen je mee in de wereld van woontrends en voorzien je van het laatste woonnieuws. Daarnaast vinden er van 1 t/m 10 oktober ook allerlei toffe happenings plaats, van handige adviesgesprekken met verschillende woonexperts tot een waanzinnige woonbingo. Al de online sessies kun jij heerlijk vanuit huis volgen, vanaf je eigen bank of eettafel. Het enige wat je hoeft te doen, is even je plek reserveren.

Vraag advies van een woonexpert

Tijdens de beurs kun je een online adviesgesprek boeken met een woonexpert. Heb je een vraag over de styling, kleur of indeling van je huis? Staat er een verbouwing op de planning en wil je sparren met een architect? Of wil je ideeën voor je tuin en het groen in huis? Geef je dan op voor een online adviesgesprek met een van de experts. Zij helpen je graag met het beantwoorden van jouw woonvraag. Deze adviesgesprekken vinden dus, net als de beurs, digitaal plaats. Best handig, want via zo’n online meeting kunnen experts meteen bij je binnenkijken. Goed om te weten: een adviesgesprek duurt een half uur en kost € 19,50 (in plaats van € 75).

In dit artikel lees je precies welke experts er zijn en hoe je jouw plek boekt.

jc654la8oin3_p2400.jpg
sls55eq8t3vt_p2400.jpg
qep53ku85st0_p2400.jpg

Woonshoppen: de beste beursaanbiedingen

Een woonbeurs zou geen woonbeurs zijn als je er niet heerlijk zou kunnen shoppen! Veel van de woonmerken en -bedrijven die meedoen aan de beurs selecteerden speciaal voor jou de allerleukste beursaanbieding. Daar zit veel tofs tussen! Echte woonliefhebbers kunnen hun hart ophalen met dit fijne aanbod dat de hele maand oktober geldt. Hoe werkt het: voor een klein prijsje (€ 2,49) krijg je toegang tot een online pagina met héél véél woonvoordeel. Denk aan flinke korting op producten, exclusieve items en mooie mazzeltjes. Meer over de beursaanbiedingen en hoe je toegang krijgt, lees je in dit artikel.

Online happenings

Van 1 t/m 10 oktober vinden er allerlei inspirerende, online happenings plaats. Denk: praktische masterclasses, fijne binnenkijkers en een waanzinnige woonbingo. Alle evenementen vinden plaats via een online stream. Je kunt dus gewoon vanuit huis meedoen. Er zijn verschillende sessies die je kunt boeken. Zo neemt interieurontwerper Marie-Gon bijvoorbeeld tien dagen lang elke dag een kijkje in het huis van de oprichter of eigenaar van mooie woonmerken. Ze gaat onder andere op bezoek bij Sylvia Kieft van Muurmeesters, meubelmaker Jacco Bakker en Caroline van Velze van het woonlabel Zuiver. Ook staat tuinadviseur Jurgen Smit klaar om je te overladen met toptips om je tuin in te richten. En wil jij weten hoe je optimaal van je Big Green Egg kunt genieten óf wat de keukentrends van 2021 zijn? Volg er een masterclass over! Kortom, je gaat je niet vervelen. Kijk voor informatie over alle online activiteiten op de pagina Happenings of ga direct naar de pagina Boek je sessie.

Waanzinnige woonbingo

Oh, en voor wie van shoppen en spelletjes houdt: vergeet niet mee te doen aan de waanzinnige woonbingo. Zaterdagavond 10 oktober presenteert Kees Tol vanaf 20 uur deze online bingo. Er zijn mooie woonprijzen van de allerleukste woonmerken te winnen! Een set met loten kost € 7,50, voor drie sets betaal je € 19,50.

nog meer: Wooninspiratie